

سکنجبین
دوشنبه 4 مرداد 1395 - ایران : سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود میآوردند. در تهیه سکنجبین میتوان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد. / عکاس : روشن نوروزی / عکس آنلاین
تصاویر مشابه

فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موخیتو


قهوه کنلچه و کیک آلبالو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موخیتو


قهوه لاته و سیگار


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


کافه گلاسه


سکنجبین


قهوه لاته و کیک آلبالو


گیره پیچدستی


قهوه لاته و کیک آلبالو


موخیتو


موکاچینو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


سکنجبین


قهوه


خودروی فرسوده پیکان


قهوه کنلچه و دانههای قهوه

روشن نوروزی
1,552 تصاویر
-
180
-
0
- عکاس روشن نوروزی
- تاریخ 1395/5/4
- فرمت JPG
- رزولوشن 5184x3456
- حجم 8MB
- ابعاد افقی
- دستهبندی غذا و نوشیدنی
- کشور ایران
در حال بارگذاری...