

سکنجبین
دوشنبه 4 مرداد 1395 - ایران : سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود میآوردند. در تهیه سکنجبین میتوان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد. / عکاس : روشن نوروزی / عکس آنلاین
تصاویر مشابه

موکاچینو


گیره پیچدستی


قهوه


دوغ آبعلی


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


موخیتو


قهوه لاته و کیک آلبالو


دوغ آبعلی


سکنجبین


قهوه کنلچه


موکاچینو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


دوغ آبعلی


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


سکنجبین


قهوه لاته و کیک آلبالو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


قهوه کنلچه و کیک آلبالو


موکاچینو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه

روشن نوروزی
1,552 تصاویر
-
165
-
0
- عکاس روشن نوروزی
- تاریخ 1395/5/4
- فرمت JPG
- رزولوشن 3456x5184
- حجم 9.2MB
- ابعاد عمودی
- دستهبندی غذا و نوشیدنی
- کشور ایران
در حال بارگذاری...