

فنجان اسپرسو و دانههای قهوه
دوشنبه 4 مرداد 1395 - ایران : اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است. / عکاس : روشن نوروزی / عکس آنلاین
تصاویر مشابه

قهوه


قهوه لاته و کیک آلبالو


موکاچینو


سکنجبین


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موکاچینو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موکاچینو


قهوه لاته و سیگار


پیاده روی اربعین


سکنجبین


قهوه کنلچه


قهوه لاته و کیک آلبالو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


قهوه لاته و دانههای قهوه


قهوه لاته و سیگار


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


کافه گلاسه


قهوه کنلچه و کیک آلبالو

روشن نوروزی
1,552 تصاویر
-
184
-
0
- عکاس روشن نوروزی
- تاریخ 1395/5/4
- فرمت JPG
- رزولوشن 5184x3456
- حجم 13MB
- ابعاد افقی
- دستهبندی غذا و نوشیدنی
- کشور ایران
در حال بارگذاری...