

فنجان اسپرسو و دانههای قهوه
دوشنبه 4 مرداد 1395 - ایران : اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است. / عکاس : روشن نوروزی / عکس آنلاین
تصاویر مشابه

موکاچینو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


موخیتو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


قهوه لاته و دانههای قهوه


سکنجبین


قهوه لاته و سیگار


پیاده روی اربعین


سکنجبین


سکنجبین


قهوه کنلچه و کیک آلبالو


موکاچینو


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


گیره پیچدستی


قهوه لاته و کیک آلبالو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


کافه گلاسه


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موکاچینو

روشن نوروزی
1,552 تصاویر
-
163
-
0
- عکاس روشن نوروزی
- تاریخ 1395/5/4
- فرمت JPG
- رزولوشن 5184x3456
- حجم 13MB
- ابعاد افقی
- دستهبندی غذا و نوشیدنی
- کشور ایران
در حال بارگذاری...