

فنجان اسپرسو و دانههای قهوه
دوشنبه 4 مرداد 1395 - ایران : اسپرسو نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است. / عکاس : روشن نوروزی / عکس آنلاین
تصاویر مشابه

قهوه کنلچه و دانههای قهوه


قهوه لاته و سیگار


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


سکنجبین


کافه گلاسه


قهوه لاته و دانههای قهوه


سکنجبین


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


قهوه


فنجان اسپرسو و دانههای قهوه


موکاچینو


قهوه کنلچه و کیک آلبالو


گیره پیچدستی


قهوه لاته و کیک آلبالو


موکاچینو


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


قهوه کنلچه و دانههای قهوه


موکاچینو

روشن نوروزی
1,552 تصاویر
-
174
-
0
- عکاس روشن نوروزی
- تاریخ 1395/5/4
- فرمت JPG
- رزولوشن 5184x3456
- حجم 11.5MB
- ابعاد افقی
- دستهبندی غذا و نوشیدنی
- کشور ایران
در حال بارگذاری...